Меню
Количка

Дървени пъзели

Предимствата, които имат пъзелите за здравето на децата и възрастните са: упражняват ума, развиват фината моторика и координация, повишават вниманието към детайлите и развива постоянството, подобряват паметта, като отлагат деменцията и болестта на Алцхаймер, намаляват нивото на стрес.

Дървените пъзели се запазват по-дълго във времето и е по-трудно да бъдат загубени парченцата им.

3D дървен пъзел "Футбол" 3D дървен пъзел "Футбол"
-11 %
Представяме ви висококачествен 3D дървен пъзел "Футбол" от масивно маймунско дърво, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните.Целта на пъзела е да вкарате гол, докато размествате дървените блокчета, така че футболната топка да дос..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Компактно дървено триъгълно домино Компактно дървено триъгълно домино
-11 %
Представяме Ви луксозен дървен пъзел от масивно маймунско дърво: Бермудски триъгълник.Всички малки триъгълни плочки трябва да се поставят в голямата триъгълна основа, така че всяка страна на всяка плочка да граничи със страна на друга плочка (или на основата) със същия цвят. Като за началото из..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Забавна дървена кула - Jenga - L размер Забавна дървена кула - Jenga - L размер
Нов
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Този луксозен комплект е съставен от 6 пъзела от висококачествено масивно дърво, поставени в красива кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висок..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървена пирамида - пъзел Дървена пирамида - пъзел
-17 %
Представяме ви дървен пъзел от масивно естествено маймунско дърво под формата на пирамида, подходящ за деца и възрастни. Време е за сглобяване и трениране на ума. Пъзелът е съставен от 7 дървени части, различни по форма и основа.Целта е да играчът да постави парчетата по правилния начин, така че да ..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървена кутия пъзел "Сърце" Дървена кутия пъзел "Сърце"
-14 %
Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче от комплекта е ръчно изработено с голяма прецизност, за да се осигури лесно и правилно прилягане. Дървото е хипоалергично, без химикали и без забележима миризма.Целта е да измъкнете сърцето от пъзела...
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кутия за загадъчни подаръци за всеки повод, изработен от 100% естествено маймунско дърво с изящни дизайнерски детайли.Опитайте се да отворите кутията с плъзгачите на пет дървени ключа от двете страни на кутията, като ги поставите в правилната позиция, за да отключите кутията, след което можете да из..
32.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Дървен пъзел сърце Дървен пъзел сърце
-14 %
Представяме ви забавен дървен пъзел от естествено масивно маймунско дърво във формата на сърце, подходящ за деца и родители. Време е за сглобяване и трениране на ума.Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита" Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита"
-46 %
Представяме ви дървен пъзел от естествено маймунско дърво тип "пчелна пирамида" от 11 части, включващи различни дървени парчета по дължина и цвят. Играчът трябва да постави всички части в пирамидата, да ги сглоби и да ги реши по правилния начин, така че да се получи идеалната пирамида.Този пъзел пом..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини, като в същото време развиват пространственото си мислене. Можете и да извадите частите от дъската, да развихрите фантазията си и да създадете свои собствени фигури с различни триизмерни ефекти. Този пъзел гара..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървен пъзел "Октопод" Дървен пъзел "Октопод"
-17 %
Целта е да измъкнете топчетата от пъзела Октопод. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и в..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървен геометричен пъзел на 5 нива
-31 %
Представяме ви този красив ДЪРВЕН многослоен пъзел с шест геометрични фигури, всяка в различен цвят. Целта е да се наредят в правилната последователност. С помощта на този здрав многослоен пъзел децата ще се научат да броят, да разпознават цветовете, да подреждат по големина формите. Изработен е от ..
20.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Дървен пъзел "Освободи мишката" Дървен пъзел "Освободи мишката"
-46 %
Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Дървено триъгълно домино
-39 % Не е в наличност
Страхотен, иновативен и оригинален вариант на класическата семейна игра домино.Триъгълните плочки трябва да се подредят, така че цифрите да съвпадат. Цифрите са отпечатани с различни цветове, което помага за по-бързото подреждане. Развива логическото мислене, познаването на цифрите и концентрацията...
25.00лв. 41.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Игра на съвпадения Tangram Игра на съвпадения Tangram
Не е в наличност
Творческо забавление в практична кутия за съхранение! Тази цветна игра за напасване обещава часове  забавление, като тренира логическото мислене и пространствено-визуално възприятие. С 52-те цветни дървени части от пъзел може да се създаде голямо разнообразие от фигури и форми. Въображението не..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Сглобяем дървен пъзел - слон Сглобяем дървен пъзел - слон
-59 %
Представяме ви сглобяем дървен пъзел под формата на слонче, подходящ за деца. Време за сглобяване и трениране на ума.Целта е да разглобите отделните части на слончето, след което да го сглобите. Докато играят децата ще тренират въображението и мозъка си, като същевременно ще се забавляват.Пъзелът е ..
12.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:12.00лв.
Образователен дървен часовник
-15 %
Красив и качествен образователен дървен часовник, с помощта на който децата се учат на времето. Под формата на игра тип пъзел, чиито цифри трябва да се поставят на правилното място, по-лесно и бързо ще свикнат с истинския часовник. Може да местите голямата и малката стрелка докато изпитвате малчуган..
39.00лв. 46.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Представяме ви страхотен дървен конструктор подходящ за деца между 4 и 7 години. Децата ще се забавляват докато строят с помощта на различните части на конструктура. Състои се от 42 части. Удобен е за детските ръце и за пренасяне, така че децата могат да го вземат със себе си навсякъд..
60.00лв.
Без ДДС:60.00лв.
Детско железопътно влакче с ксилофон Детско железопътно влакче с ксилофон
Нов
Представяме ви детско дървено железопътно влакче с ксилофон. Комплектът включва музикална писта с ксилофон, дрънкалка, дъгова пътека, пъстър двигател, арка и огледало. ЖП композицията ще донесе много забавления на вашето дете. Когато влакчето премине през цветният ксилофон детето ще чуе звуци. ..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Музикално детско железопътно влакче Музикално детско железопътно влакче
Не е в наличност
Представяме ви дървена железопътна композиция на тема джунгла с ксилофон. Комплектът включва влак на тема джунгла с вагони за тигър, лъв и слон.ЖП композицията ще донесе много забавления на вашето дете. Когато влакчето премине през цветният ксилофон детето ще чуе звуци, а когато достигне до маймунки..
80.00лв.
Без ДДС:80.00лв.
Представяме ви висококачествен 3D дървен судоку куб, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните. Ето, че класическата игра судоку може да съществува и в повече комбинации!3D пъзелите помагат за подобряване на координацията на ..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Висококачествен дървен лабиринт Висококачествен дървен лабиринт
Нов
Този дървен лабиринт е създаден за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработен е от висококачествено дърво, което го прави лесен за малките ръчички на децата. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Отпуснете се в леген..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Иновативен 2D пъзел куче Иновативен 2D пъзел куче
Нов -8 %
Страхотен пъзел с 2D изображение. Този пъзел от 120 части гарантира радост, спокойствие и забавление, както за децата, така и за възрастните!Сега е известно, че мандалите имат няколко предимства. Признава го и Юнг, който пръв дори ги запознава с психологията.Тези конкретни дизайни могат да ни помогн..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор
Нов
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор, изработен от 100% естествено дърво "зебрано" с изящни дизайнерски детайли.ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Преместете фигурите "0-1-2-3" от резервната база на позицията, обозначена с числа.Лабиринът пъзел е с много пасажи, в който трябва да преместите кръговете на правилна..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти
Нов
Тази игра от дърво е създадена за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработена е от висококачествена брезова дървесина,изрязана с лазер. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Завъртете 4-те диска, за да получите еднак..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Получи колона от един цвят топчета Получи колона от един цвят топчета
Нов
Дървен триизмерен логически пъзел с топчета в четири цвята (от тиково дърво). Завъртете 4-те дървени нива, за да получите само един цвят топчета във всяка колона.Тази игра е известна като древна азиатска главоблъсканица, дядото на кубчето на Рубик.Средното време за решаване на пъзела е 20 мин.Д..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Не се сърди човече от дърво в компактна кутия Не се сърди човече от дърво в компактна кутия
Нов -11 %
Класическа настолна игра за 2-4 играча.Изберете си цвят и играйте с него. Едва ли има човек, който не знае правилата на " Не се сърди човече".Всички фигури от избрания цвят трябва да влязат в централната колона. За да стартирате играта ще трябва да хвърлите 6-ца от зара .Играта е подходяща както за ..
39.00лв. 44.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървен шах в удобна за пренасяне дървена кутия Дървен шах в удобна за пренасяне дървена кутия
Нов
Обичате да играете шах, но нямате достатъчно място у дома? Предлагаме ви тази класическа настолна игра в компактна настолна версия. Класическа дъска за шах от тиково дърво, включваща борд против разклащане. Фигурите и дъската са устоичиви. Дъската има дупки, а фигурите имат щифт, който пасва на..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Капан за вино - дървен пъзел с тирбушон Капан за вино - дървен пъзел с тирбушон
Нов
Представяме ви един висококачествен и прецизно изработен дървен пъзел  - чудесна игра / подарък за възрастни-любители на виното!Идеята на пъзела е следната: поставяте бутилка вино в пъзела и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от н..
54.00лв.
Без ДДС:54.00лв.
5D дървен морски шах 5D дървен морски шах
Нов
Този нов дървен морски шах, или по известен като Tic-tac-toe, е създаден за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработен е от висококачествено тиково дърво, което го прави лесен за малките ръчички на децата. Нулите и хиксовете са идеален размер и за ръцете на всеки възрастен!Морският шах е..
47.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Показани от 1 до 30 от 35 (2 страници)