Меню
Количка

Подаръци за възрастни

Някои от най-незабравимите спомени в детството са свързани с игрите с приятели. Забавните игри помагат на деца и на възрастни да усъвършенстват социалните си умения и създават настроение. Подарете игра или предмет, който е висококачествен и остава красив спомен на притежателя. Намерете подходящия подарък за мъж, подарък за жена или за дете при нас! Подаръците ни са подходящи за рождени и именни дни, годишнини, празници и делници.

Представяме ви един висококачествен и прецизно изработен пъзел от естествено масивно дърво - чудесна игра / подарък за възрастни!Идеята на пъзела е следната: поставяте бутилка вино в пъзела и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от него,..
47.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
3 класически игри в 1: Шах, табла и дама с магнити 3 класически игри в 1: Шах, табла и дама с магнити
Нов
Представяме на Вашето внимание 3 класически игри в един комплект: Шах, табла и дама с магнити.В тази удобна кутия ще попаднете на три класически интересни игри, а именно – шах, дама и табла. Елементите, предназначени за отделните игри, се съхраняват в отделни чекмеджета или отделения. Това..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Този луксозен комплект е съставен от 6 пъзела от висококачествено масивно дърво, поставени в красива кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висок..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Представяме Ви луксозна игра от висококачествено масивно маймунско дърво.Тази игра може да се играе самостоятелно или от 2-4 играчи. Играчът трябва да хвърли два зара и да премести съответните плочки, които са равни на общата сума на двете числа. Например, ако някой е хвърлил 3 и 6, общата сума е 9...
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Подари пари по оригинален начин - кутия пъзел изненада Подари пари по оригинален начин - кутия пъзел изненада
-14 %
Кутията пъзел - скривалище за пари - е чудесен оригинален подарък за възрастни и деца и е изработена от 100% естествено масивно маймунско дърво с изящни дизайнерски детайли, за да се превърне в загадъчна подаръчна кутия за банкноти. Този пъзел е много по-интересен начин да подарите пари, отколк..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Табла в кутия от висококачествено дърво Табла в кутия от висококачествено дърво
Нов
Представяме на вашето внимание висококачествена табла – класическата настолна игра. Изработена е от висококачествено естествено дърво поставена в сгъваема дървена кутия. Таблата е чудесен начин да забравите за сивото ежедневие и да се забавлявате с приятели.Красивото светло дърво кореспондира д..
55.00лв.
Без ДДС:55.00лв.
Страхотна колекция от най-популярните настолни игри (шах, табла, дама, отело и брейнвита) заедно в дървена кутия с дръжка за носене. Трябва само да развиете гайките на болтовете и да извадите необходимите компоненти и игрална дъска (5 различни игри на 3 двустранни дъски). Включени в комплекта са и 4..
74.00лв.
Без ДДС:74.00лв.
Доминото в дървената кутия е изработено от масивно естествено дърво и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 96 плочки (6 слоя), и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В началото..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървена пирамида - пъзел Дървена пирамида - пъзел
-17 %
Представяме ви дървен пъзел от масивно естествено маймунско дърво под формата на пирамида, подходящ за деца и възрастни. Време е за сглобяване и трениране на ума. Пъзелът е съставен от 7 дървени части, различни по форма и основа.Целта е да играчът да постави парчетата по правилния начин, така че да ..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървена кутия пъзел "Сърце" Дървена кутия пъзел "Сърце"
-14 %
Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче от комплекта е ръчно изработено с голяма прецизност, за да се осигури лесно и правилно прилягане. Дървото е хипоалергично, без химикали и без забележима миризма.Целта е да измъкнете сърцето от пъзела...
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кутия за загадъчни подаръци за всеки повод, изработен от 100% естествено маймунско дърво с изящни дизайнерски детайли.Опитайте се да отворите кутията с плъзгачите на пет дървени ключа от двете страни на кутията, като ги поставите в правилната позиция, за да отключите кутията, след което можете да из..
32.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Табла и шах в кутия от висококачествено дърво Табла и шах в кутия от висококачествено дърво
Нов
Представяме ви дървен шах и табла във висококачествена дървена сгъваема кутия. Защо не две класически настолни игри в една красива дървена кутия?Този тип игри стимулират концентрацията, логическото и стратегическо мислене.Красивото светло дърво кореспондира добре с всеки стил домашен декор. Къд..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Това е чудесна настолна игра за двама играчи, в която играчите избират цвят и след това се редуват да пускат цветните топки в отворите водещи към седемте колони. Топчетата падат право надолу, заемайки най-ниското свободно място в колоната. Целта на играта е първият да образува хоризонтална, вертикал..
47.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита" Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита"
-46 %
Представяме ви дървен пъзел от естествено маймунско дърво тип "пчелна пирамида" от 11 части, включващи различни дървени парчета по дължина и цвят. Играчът трябва да постави всички части в пирамидата, да ги сглоби и да ги реши по правилния начин, така че да се получи идеалната пирамида.Този пъзел пом..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Възглавничка – одеяло под формата на ствол на дърво Възглавничка – одеяло под формата на ствол на дърво
-22 %
На пръв поглед ствол на дърво, но при по-внимателно разглеждане стволът на дървото се оказва уютно одеяло. Когато отворите кръглия цип, мекото одеяло излиза на бял свят. Може лесно да се сгъне отново и да се прибере. Чудесен подарък, както за възрастен, така и за дете. Може да използвате възгла..
39.00лв. 50.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Комплект за боядисване + подложка килимче  "Пеперуда"
-41 %
Малките художници се забавляват страхотно с този висококачествен продукт. Красивият килим от каучук от пяна с летни мотиви трябва да бъде оцветен с 12-те цветни молива. Тук бъдещите художници могат да се вдъхновят от цветния шаблон на картонената кутия или да използват въображението си. Готовото кил..
35.00лв. 59.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Моноколка - поставка за растения Моноколка - поставка за растения
-36 % Не е в наличност
Тази ретро метална моноколка в розово има отделения за три големи поставки за саксии. Страхотен декор привличащ погледите за фоайе, заведение или тераса! Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден (включително събота). ..
54.00лв. 84.00лв.
Без ДДС:54.00лв.
Настолен дървен календар, универсален за всяка година Настолен дървен календар, универсален за всяка година
-26 %
Представяме ви настолен дървен календар, подходящ за дома, офиса или просто за подарък. С него не е небходимо да купувате календар всяка година, нужно е само да сменяте цифрите и месеците на масивните дървени блокове. С помощта на дървения календар можеш да спестиш ненужната хартия и да спасиш приро..
29.00лв. 39.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Ограничители за врата - сови
-44 %
Комплект от две сладки и практични в същото време сови. Тези две сови са декоративни и оригинални ограничители за врати и разкрасяват всекидневната. В цветовете кафяво и виолетово, тези сови са масивни и тежки и издържат на тежък натиск. Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се дост..
35.00лв. 62.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Паркур с топчета - игра за сръчност Паркур с топчета - игра за сръчност
Не е в наличност
Игра за стимулиране на сръчността, концентрацията, стратегическото мислене и чувството за баланс. Ще спечелите в тази игра, само ако действате в екип. Целта е да прекарате металното топче през лабиринта до финала, като внимателно мърдате основата на игра. Забавлението е двойно, защото играта има две..
58.00лв.
Без ДДС:58.00лв.
Филцови чанти
-17 %
Комплект от два броя забавни чанти привличащи погледа с клатушкащи се опашки. Две филцови чанти с дълги дръжки показват в комичен стил това, което е толкова сладко, като мърдащата се малка опашка! Хармоничната цветова схема в сиво/оранжево и пришит декор изглеждат нахално и весело. Доставка: по..
25.00лв. 30.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Комплект от хавлиени кучета Комплект от хавлиени кучета
-15 %
Сгънати като сладки кучета, тези малки кърпи в прозрачна опаковка са чудесен подарък за малките сладури! Допирът до приятната плюшена материя създава усещането за спокойствие и уют в малките деца.Количество: 3бр.Материал: плюшДоставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се доставят на след..
35.00лв. 41.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Моите плюшени градински приятели Моите плюшени градински приятели
-49 % Не е в наличност
Лейката от плат не се пълни с вода, а с четирите малки градински създания от мека материя. Те издават звуци, когато ги натиснете - тананикат, звънят, смеят се и пеперудата дори пърха с криле! Капакът се затваря здраво с велкро.Плюшените играчки осигуряват топлина и сигурност в децата. Ползите, които..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Висококачествен дървен лабиринт Висококачествен дървен лабиринт
Нов
Този дървен лабиринт е създаден за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработен е от висококачествено дърво, което го прави лесен за малките ръчички на децата. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Отпуснете се в леген..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор
Нов
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор, изработен от 100% естествено дърво "зебрано" с изящни дизайнерски детайли.ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Преместете фигурите "0-1-2-3" от резервната база на позицията, обозначена с числа.Лабиринът пъзел е с много пасажи, в който трябва да преместите кръговете на правилна..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Пъзел "Освободи кена с бира", за любителите на бирата Пъзел "Освободи кена с бира", за любителите на бирата
Нов -13 %
Представяме ви един висококачествен и ръчно изработен пъзел от естествено тиково дърво - чудесна игра / подарък за възрастни!Предизвикателството е да освободите кутията от затвора, затворена с много умен катинар.Подходящ е за кутии 0,33 ml от бира и други напитки и перфектен подарък за любителите на..
47.00лв. 54.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Отключи бутилката с вино, пъзел за любители на виното Отключи бутилката с вино, пъзел за любители на виното
Нов
Представяме ви пъзел, поставка за вино - чудесна игра / подарък за възрастни! ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИЕТЕ!Идеята на пъзела е следната: слагате бутилка вино в поставката и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от него, докато не бъде раз..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Гигантско дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещение Гигантско дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещение
Нов
Представяме на Вашето внимание Гигантско Дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещениеИграта е изградена от масивна дървесина, напълно безопасен материал за децата. Тя е от първокласно качество и несъмнено ще осигури часове забава за хората от всички възрасти. Заради това, че ..
79.00лв.
Без ДДС:79.00лв.
Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две пиратски игри в един комплект Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две пиратски игри в един комплект
Нов
Представяме на Вашето внимание Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две класически игри с пиратски мотиви в един комплект.Животът на пиратите винаги е бил интересен за всеки малък изследовател. Ако искате да запознаете детето си със загадъчните пирати и техният живот, то сега е моме..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, Пълен комплект Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, Пълен комплект
Нов
Представяме на Вашето внимание Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, пълен комплект с всичко необходимо за игра.Бингото е идеалното занимание за всяка възрастова група, това е идеалната забавна игра преди или след разрязването на тортата на всеки детски рожден ден. Можете д..
64.00лв.
Без ДДС:64.00лв.
Показани от 1 до 30 от 39 (2 страници)