Меню
Количка

Доставка и замяна

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Поръчки, направени преди 14.00ч. в работни дни се получават на следващия работен ден (включително събота). След като поръчката бъде изпратена, ще получите уведомителен имейл. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Econt в съответното населено място. Доставките на поръчките не включват опцията за „Преглед и тест“.

Възможните видове доставка може да се видят преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес и до офис на куриерска фирма. Цената на доставка зависи от много фактори като натовареността на куриерите, конкретния период от годината, както и заетостта на нашия склад. При неточни или сгрешени данни, предоставени от потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

Имате право, в срок от 14 дни от получаването на стоката, да се откажете безусловно (изцяло или частично) от извършената и получена от Вас поръчка на сайта ни toysforhealth.com , като купувачът заплаща разходите за връщането на стоката обратно. 14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на доставката от Вас или от трето лице, намиращо се на посочения от Вас адрес за доставка. В рамките на горния срок, за да върнете стоката е необходимо:

- Стоката да е неизползвана и с напълно запазен търговски вид;

- Да изпратите по куриер стоката с платена от Вас куриерска услуга на адреса, от който сте я получили. Продуктът трябва да е добре опакован при предаването на куриер, за да не бъде увреден при транспортирането.

- Да изпратите вашето желание да върнете стоката, в свободен текст на имейл адрес: contact@toysforhealth.com със subject "Отказ от поръчка №..................", като напишете вашата банкова сметка в имейла.

- Да приложите в пакета касовия бон, или документа за плащане от куриера, за извършената покупка;

Само стриктното изпълнение на горните условия прави възможно приемането на отказаната стока и възстановяването на платената цена. На купувачът се възстановява стойността, на която е закупен артикула, като не се възстановява сумата за куриерски услуги. Ако купувачът е ползвал безплатна доставка за поръчка над 100 лв. и в последствие е направил частично или пълно връщане на продуктите от тази поръчка, то тогава от сумата за връщане ще бъдат удържани 5.99 лв., които представляват куриерските разходи за поръчката. 

Ако откажете онлайн поръчка, платена с карта, преди да бъде изпратена от наша страна моля, да ни уведомите писмено на contact@toysforhealth.com - сумата не се възстановява автоматично.

Сумата може да бъде възстановена само към българска банкова сметка.