Меню
Количка

Новини RSS Feed

16 март Какви са ползите от играта на домино и какви са правилата?
0 54
Доминото е игра, която забавлява хората по цял свят. Вероятно повечето от вас притежават вечната класика у дома си, дълбоко заровена в чекмеджето с останалите настолни игри, оцелели във времето. Има т..
21 фев Кои са класическите настолни игри и какви умения развиват при децата ни?
0 1043
Настолните игри се играят от векове и са популярни и днес. От класически игри като Шах и Монополи до съвременни любими игри като Заселниците на Катан и Ticket to Ride, тези игри осигуряват забавление ..
26 яну 10 съвета относно това как да бъдем добри родители!
0 106
От момента, в който тестът покаже две черти, един от най-задаваните въпроси е „ Ще бъда ли добър родител?“. А когато за пръв път прегърнете малкото човече и погледнете в очите му, вече сте напълно сиг..
01 ное Будните родители възпитават будни деца
0 149
Едно от основните предизвикателства, пред които е изправен всеки родител е да направи връзката си с децата силна и устойчива във времето. Въпросът е изключително труден, как едновременно да съчетаят ж..
04 окт 9 идеи за занимания, които може да правите с детето си на закрито!
0 480
Със захлаждането на времето, все повече родители се чудят как да ангажират вниманието на детето си след детската градина или в почивните дни. Лошото време навън може да бъде не толкова ужасно. Приемет..
31 авг Какви играчки и игри са подходящи за децата в предучилищна и училищна възраст?
0 1054
Когато става дума за училище вероятно смятате, че децата нямат нужда от играчки или игри. Обаче не е така. Периодът, в който минават не е никак лек. Натоварването и интензивността на новото ежедневие,..
22 авг Какви детски играчки да изберем според възрастта на детето?
0 4508
Всеки родител иска детето му да расте здраво и да се развива добре. И всеки родител знае, че това се случва с помощта на пълноценни игри. Но, когато влезете в  магазин за играчки, изборът на правилнат..
08 юли Как да развием двигателните умения при децата?
0 176
Всяка дейност, която изпълняваме в ежедневието се нуждае от правилна координация и подкрепа от мускулатурата. Самото координиране между мускулите, движението и функционирането се нарича двигателни уме..
09 юни Какви играчки да изберем според възрастта на детето?
tfh 0 13706
Кой не се радва на подаръци? Всеки човек независимо от възрастта изпитва удовлетворение от получаването на подаръци, било то материални или под формата на емоции. Правилните подаръци под формата на иг..
17 май За емоциите от подбора и получаването на подаръците.
0 201
Колко често в годината се налага да търсите подарък за дете, роднина или приятел. Вероятно доста, а понякога изборът не е лесен, особено ако не познавате добре човекът, на когото искате да го подарите..
21 апр Защо е важно за здравето да сме заобиколени от дърво?
0 200
Световните проучвания показват, че ако се заобиколим с дърво вкъщи, на работа или училище, това ще има положителен ефект върху нашето здраве. Скорошен доклад на австралийска организация с нестопанска ..
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)