Меню
Количка

Логически игри

Логическите игри предлагат огромно забавление и са интелектуално предизвикателство за всички възрасти. Логическите игри на Toys for Health са висококачествени и се препоръчват от здравните експерти за развитие на умствените и когнитивни способности. Логическите игри подобряват концентрацията, повишават емоционалната интелигентност, подобряват логическото мислене, повишават способността за запомняне и развиват постоянството, търпението и спокойствието.

Настолен дървен билярд Настолен дървен билярд
Нов
Харесвате ли играта билярд, но нямате достатъчно място у дома? Великата класика на билярдната игра най-накрая в компактна настолна версия.Удобен за пренасяне, благодарение на малкия си размер.Този тип игри стимулират сръчността, концентрацията, стратегическото мислене и чувството за баланс. Дос..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
3D дървен пъзел "Футбол" 3D дървен пъзел "Футбол"
-11 %
Представяме ви висококачествен 3D дървен пъзел "Футбол" от масивно маймунско дърво, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните.Целта на пъзела е да вкарате гол, докато размествате дървените блокчета, така че футболната топка да дос..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Забавна дървена кула - Jenga - L размер Забавна дървена кула - Jenga - L размер
Нов
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Табло за двигателна активност Табло за двигателна активност
Нов
Красиво цветно табло за двигателна активност.Кой ще сортира всички цветове на правилното място? Представяме ви дъска за двигателна активност, изработена от стабилно дърво, целта е да преведете цветно лакираните топки през сложния лабиринт. Това тренира разбирането на децата за цветовете, както и раз..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Този луксозен комплект е съставен от 6 пъзела от висококачествено масивно дърво, поставени в красива кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висок..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Представяме Ви луксозна игра от висококачествено масивно маймунско дърво.Тази игра може да се играе самостоятелно или от 2-4 играчи. Играчът трябва да хвърли два зара и да премести съответните плочки, които са равни на общата сума на двете числа. Например, ако някой е хвърлил 3 и 6, общата сума е 9...
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Страхотна дървена игра, за която ви трябват търпение, спокойна ръка, концентрация, въображение и голяма порция хумор.  Този вариант  е нетрадиционен, тъй като кулата е кръгла, а не квадратна. Изработена е от дърво в пъстри цветове.Целта на играта е да построите кулата, след което играчите ..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Страхотна колекция от най-популярните настолни игри (шах, табла, дама, отело и брейнвита) заедно в дървена кутия с дръжка за носене. Трябва само да развиете гайките на болтовете и да извадите необходимите компоненти и игрална дъска (5 различни игри на 3 двустранни дъски). Включени в комплекта са и 4..
74.00лв.
Без ДДС:74.00лв.
Дървен лабиринт с топка и сменящи се панели Дървен лабиринт с топка и сменящи се панели
Нов
Търсите интересен начин да забавлявате децата и да развиете двигaтeлнитe и лoгичeскитe им спoсoбнoсти?Този дървен лабиринт изисква търпение и стабилни ръце! С помощта на контролерите отстрани, вие ще трябва да накланяте дървената дъска, за да насочите топката безопасно до целта. Бъдете внимателни: м..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Жълта дървена игра на сиренце и мишка Жълта дървена игра на сиренце и мишка
-29 %
Кой ще изяде сиренцето? Малката мишка, разбира се! Тази красива игра с резба, изработена от лакирано дърво тренира двигателните умения и търпението в децата. С малко сръчност, тази малка мишка може игриво и лесно да се прокара през парчето сирене, тренирайки фините двигателни умения на пръстите..
25.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Доминото в дървената кутия е изработено от масивно естествено дърво и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 96 плочки (6 слоя), и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В началото..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървена кутия пъзел "Сърце" Дървена кутия пъзел "Сърце"
-14 %
Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче от комплекта е ръчно изработено с голяма прецизност, за да се осигури лесно и правилно прилягане. Дървото е хипоалергично, без химикали и без забележима миризма.Целта е да измъкнете сърцето от пъзела...
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървена игра за четирима Дървена игра за четирима
-49 % Не е в наличност
Ех, колко е трудно да уцелиш дупките! Тази забавна игра с пръчици за до 4 играчи е за намиране на правилното място за фиксиране на летвите на основата чрез уцелване на съответните дупки с пръчиците. Печели този, който първи успее да фиксира всички летви на правилните места!Ще ви трябва сис..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кой ще изяде сиренцето? Малката мишка, разбира се! Тази красива игра с резба, изработена от прозрачно лакирано, FSC® 100% сертифицирано буково дърво тренира двигателните умения и търпението в децата. С малко сръчност, тази малка мишка може игриво и лесно да се прокара през парчето сирене, трени..
32.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Това е чудесна настолна игра за двама играчи, в която играчите избират цвят и след това се редуват да пускат цветните топки в отворите водещи към седемте колони. Топчетата падат право надолу, заемайки най-ниското свободно място в колоната. Целта на играта е първият да образува хоризонтална, вертикал..
47.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Дървен пъзел сърце Дървен пъзел сърце
-14 %
Представяме ви забавен дървен пъзел от естествено масивно маймунско дърво във формата на сърце, подходящ за деца и родители. Време е за сглобяване и трениране на ума.Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита" Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита"
-46 %
Представяме ви дървен пъзел от естествено маймунско дърво тип "пчелна пирамида" от 11 части, включващи различни дървени парчета по дължина и цвят. Играчът трябва да постави всички части в пирамидата, да ги сглоби и да ги реши по правилния начин, така че да се получи идеалната пирамида.Този пъзел пом..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини, като в същото време развиват пространственото си мислене. Можете и да извадите частите от дъската, да развихрите фантазията си и да създадете свои собствени фигури с различни триизмерни ефекти. Този пъзел гара..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървен пъзел "Октопод" Дървен пъзел "Октопод"
-17 %
Целта е да измъкнете топчетата от пъзела Октопод. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и в..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървен геометричен пъзел на 5 нива
-31 %
Представяме ви този красив ДЪРВЕН многослоен пъзел с шест геометрични фигури, всяка в различен цвят. Целта е да се наредят в правилната последователност. С помощта на този здрав многослоен пъзел децата ще се научат да броят, да разпознават цветовете, да подреждат по големина формите. Изработен е от ..
20.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Свържете точките, за да създадете галактика
-15 %
Създавайте страхотни предмети със здрави пластмасови връзки. Независимо дали са обикновени пирамиди, извити структури като тези, показани на снимката, или изградени като химически елементи - това е чудесна възможност за подхранване на фините двигателни умения и креативност! Свързващите топки и пръчк..
29.00лв. 34.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървен пъзел "Освободи мишката" Дървен пъзел "Освободи мишката"
-46 %
Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Дървена дъска с цветни зъбни колела Дървена дъска с цветни зъбни колела
-24 %
Дървените зъбни колела са вид логическа игра. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от друго. Едно от колелата има удобна дръжка, която улеснява привеждането му в движение. Броят на възможните комбинации от подреждането на колелата е неогран..
35.00лв. 46.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Дървена игра за сортиране по цветове и форми
-27 %
Красива и качествена дървена дъска, на която децата могат да упражняват своите двигателни умения и логическо мислене. Задачата е да поставите правилно цветните топки според шаблона, който може да закрепите  към горната част на дъската за игра. Изглежда лесно, но дали е така? Някои цветни топки ..
36.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:36.00лв.
Дървена играчка за сръчност Дървена играчка за сръчност
-49 %
Необходимо е да сложите всички цилиндри върху лоса без да го обърнете. Зарчето ще определи вида на елемента, който трябва да сложите, като запазите баланса на всички фигури. Балансиращите игри тренират фината моторика, търпението и концентрацията. Дървото не е обработена с бои и лакове, а е третиран..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Тази игра е за първите стъпки в аритметиката. Учи децата да броят и да разпознават цветовете.С двуцветните въртящи се плочки, изработени от 100% сертифицирано дърво, математическите дейности могат да се практикуват игриво и да се тренира разбирането на числата. Завъртането на плочките и смяната на ц..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървено триъгълно домино
-39 % Не е в наличност
Страхотен, иновативен и оригинален вариант на класическата семейна игра домино.Триъгълните плочки трябва да се подредят, така че цифрите да съвпадат. Цифрите са отпечатани с различни цветове, което помага за по-бързото подреждане. Развива логическото мислене, познаването на цифрите и концентрацията...
25.00лв. 41.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Балансната игра съдържа 48 части, изработени от дърво. Предлага на децата широка гама от фигури, които могат да създават чрез изграждане и балансиране. Развива въображението, търпението, структурното мислене и фината моторика. Изработен от необработено висококачествено дърво. Подходящ за деца над 3 ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Игра за памет с животни и символи Игра за памет с животни и символи
-27 %
Играта за запомняне и откриване на съвпадащи двойки картинки е една от най-популярните игри. Вдъхновява децата, но също и дядовците и бабите. В крайна сметка е забавно да намерите възможно най-много двойки съвпадащи картинки. Необходими са много концентрация и внимание. Защото сега е време да бъдем ..
35.00лв. 48.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Показани от 1 до 30 от 104 (4 страници)