Меню
Количка

За малки умни ученици 6-12г.

Възрастта от шест до дванадесет години е изключително важна за продължаване на умственото и физическо развитие на децата. Докато децата израстват от първокласници до тийнейджъри, можете да очаквате много промени - от външния им вид до любимите им дейности. Децата на възраст между 6 и 12 години ще започнат да ценят приятелствата и ще се ангажират повече с дейности като спорт и/или четене. Умственото развитие включва много стъпки, като настолните и образователни игри ще бъдат от голяма полза в този период. 
Настолен дървен билярд Настолен дървен билярд
Нов
Харесвате ли играта билярд, но нямате достатъчно място у дома? Великата класика на билярдната игра най-накрая в компактна настолна версия.Удобен за пренасяне, благодарение на малкия си размер.Този тип игри стимулират сръчността, концентрацията, стратегическото мислене и чувството за баланс. Дос..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за баланс Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за баланс
Нов
Представяме на Вашето внимание Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за балансДженга е класическа игра за баланс, която е много забавна и подходяща да прекарате времето си със семейството или с приятели. Това е една от онези игри, която грабва всеки веднага, независимо на колко години ..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Компактно дървено триъгълно домино Компактно дървено триъгълно домино
-11 %
Представяме Ви луксозен дървен пъзел от масивно маймунско дърво: Бермудски триъгълник.Всички малки триъгълни плочки трябва да се поставят в голямата триъгълна основа, така че всяка страна на всяка плочка да граничи със страна на друга плочка (или на основата) със същия цвят. Като за началото из..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Забавна дървена кула - Jenga - L размер Забавна дървена кула - Jenga - L размер
Нов
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Този луксозен комплект е съставен от 6 пъзела от висококачествено масивно дърво, поставени в красива кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висок..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Представяме Ви луксозна игра от висококачествено масивно маймунско дърво.Тази игра може да се играе самостоятелно или от 2-4 играчи. Играчът трябва да хвърли два зара и да премести съответните плочки, които са равни на общата сума на двете числа. Например, ако някой е хвърлил 3 и 6, общата сума е 9...
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Страхотна колекция от най-популярните настолни игри (шах, табла, дама, отело и брейнвита) заедно в дървена кутия с дръжка за носене. Трябва само да развиете гайките на болтовете и да извадите необходимите компоненти и игрална дъска (5 различни игри на 3 двустранни дъски). Включени в комплекта са и 4..
74.00лв.
Без ДДС:74.00лв.
Доминото в дървената кутия е изработено от масивно естествено дърво и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 96 плочки (6 слоя), и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В началото..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървена кутия пъзел "Сърце" Дървена кутия пъзел "Сърце"
-14 %
Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче от комплекта е ръчно изработено с голяма прецизност, за да се осигури лесно и правилно прилягане. Дървото е хипоалергично, без химикали и без забележима миризма.Целта е да измъкнете сърцето от пъзела...
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кутия за загадъчни подаръци за всеки повод, изработен от 100% естествено маймунско дърво с изящни дизайнерски детайли.Опитайте се да отворите кутията с плъзгачите на пет дървени ключа от двете страни на кутията, като ги поставите в правилната позиция, за да отключите кутията, след което можете да из..
32.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Дървена игра за четирима Дървена игра за четирима
-49 % Не е в наличност
Ех, колко е трудно да уцелиш дупките! Тази забавна игра с пръчици за до 4 играчи е за намиране на правилното място за фиксиране на летвите на основата чрез уцелване на съответните дупки с пръчиците. Печели този, който първи успее да фиксира всички летви на правилните места!Ще ви трябва сис..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Това е чудесна настолна игра за двама играчи, в която играчите избират цвят и след това се редуват да пускат цветните топки в отворите водещи към седемте колони. Топчетата падат право надолу, заемайки най-ниското свободно място в колоната. Целта на играта е първият да образува хоризонтална, вертикал..
47.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Строител на сгради с помощта на връзки Строител на сгради с помощта на връзки
-24 %
Тази игра подобрява двигателната активност. Сгради с отвори, създадени от малки архитекти. Цветните връзки могат да се промушват през тази перфорирана дъска и да създават различни по форма къщи и сгради. Независимо дали произволно или с помощта на различни шаблони, играта ще тренира креативността и ..
37.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:37.00лв.
С този красив картонен пъзел децата могат да изследват дълбините на Северния ледовит океан. По този начин ще развият паметта и сръчността си. Удобен е за съхранение и лесен за транспортиране благодарение на устойчивия картонен куфар с дръжка от плат. Съдържа плакат с изображението за начинаещите..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Двустранен картонен пъзел от 208 части , планета Земя Двустранен картонен пъзел от 208 части , планета Земя
-17 %
Двустранен картонен пъзел в куфар с 208 части с невероятно изображение на тема планетата Земя, включително океани, континенти и нейните обитатели.Благодарение на красиво изработената кутия под формата на куфар с дръжка, парченцата пъзел се съхраняват лесно са удобни за пренасяне.Подходящ за деца н..
39.00лв. 47.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
От 160 части се получава страхотен мотив от любимия на децата култов филм "Колите"! Приятно занимание, което насърчава концентрацията и същевременно търпението. Този пъзел гарантирано ще бъде хит сред феновете на колите! Подходящ е за деца на възраст между 4 и 7 години.  Съдържа плакат. ..
25.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Игра на асоциации с карти Игра на асоциации с карти
Нов
Чудите се каква игра да измислите на децата по време на лятната ваканция или когато се съберат повече на едно място? Предлагаме ви IQ игра с карти на асоциации. Забавна е и развива  логическото им мислене. Докато играят ще могат да доразвият речниковият си запас, а докато търсят правилната..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Представяме ви висококачествен 3D дървен судоку куб, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните. Ето, че класическата игра судоку може да съществува и в повече комбинации!3D пъзелите помагат за подобряване на координацията на ..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Висококачествен дървен лабиринт Висококачествен дървен лабиринт
Нов
Този дървен лабиринт е създаден за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработен е от висококачествено дърво, което го прави лесен за малките ръчички на децата. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Отпуснете се в леген..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Иновативен 2D пъзел куче Иновативен 2D пъзел куче
Нов -8 %
Страхотен пъзел с 2D изображение. Този пъзел от 120 части гарантира радост, спокойствие и забавление, както за децата, така и за възрастните!Сега е известно, че мандалите имат няколко предимства. Признава го и Юнг, който пръв дори ги запознава с психологията.Тези конкретни дизайни могат да ни помогн..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор
Нов
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор, изработен от 100% естествено дърво "зебрано" с изящни дизайнерски детайли.ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Преместете фигурите "0-1-2-3" от резервната база на позицията, обозначена с числа.Лабиринът пъзел е с много пасажи, в който трябва да преместите кръговете на правилна..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Математическа кула от дърво Математическа кула от дърво
Нов
Тази игра е полезна за математическото и логическо мислене при по-големите деца. Помага им да броят по-бързо.Завъртете кубчетата, така че да получите сумата от 555 от всяка страна на кулата. Средното време за решаване на задачата е 1ч.Щастието е направено от дърво! Изключителен дизайн, произведен в ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти
Нов
Тази игра от дърво е създадена за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработена е от висококачествена брезова дървесина,изрязана с лазер. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Завъртете 4-те диска, за да получите еднак..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Гигантско дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещение Гигантско дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещение
Нов
Представяме на Вашето внимание Гигантско Дървено Лимбо за игра на открито или в затворено помещениеИграта е изградена от масивна дървесина, напълно безопасен материал за децата. Тя е от първокласно качество и несъмнено ще осигури часове забава за хората от всички възрасти. Заради това, че ..
79.00лв.
Без ДДС:79.00лв.
Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш
Нов
Представяме на Вашето внимание Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш.Научете таблицата за умножение по един увлекателен начин.Дървената таблица за умножение е с дървена подложка с рамка, в която са подредени в малки клетки сто броя кубчета, сортирани по цв..
36.00лв.
Без ДДС:36.00лв.
Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две пиратски игри в един комплект Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две пиратски игри в един комплект
Нов
Представяме на Вашето внимание Дървено Не се сърди човече и Дървена игра Гъска, Две класически игри с пиратски мотиви в един комплект.Животът на пиратите винаги е бил интересен за всеки малък изследовател. Ако искате да запознаете детето си със загадъчните пирати и техният живот, то сега е моме..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, Пълен комплект Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, Пълен комплект
Нов
Представяме на Вашето внимание Забавно Бинго за малки и големи деца, Лото с цветни карти, пълен комплект с всичко необходимо за игра.Бингото е идеалното занимание за всяка възрастова група, това е идеалната забавна игра преди или след разрязването на тортата на всеки детски рожден ден. Можете д..
64.00лв.
Без ДДС:64.00лв.
Игра с клечки Микадо, класическо забавление за деца и възрастни Игра с клечки Микадо, класическо забавление за деца и възрастни
Нов
Представяме на Вашето внимание Игра с клечки Микадо, класическо забавление за деца и възрастни.Това е една от най-популярните и харесвани в целия свят настолни игри. Играта "Микадо" се състои от 41 клечки, които се пръскат върху маса или друга равна повърхност. Целта е играчите да съберат ..
32.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Не се сърди човече от дърво в компактна кутия Не се сърди човече от дърво в компактна кутия
Нов -11 %
Класическа настолна игра за 2-4 играча.Изберете си цвят и играйте с него. Едва ли има човек, който не знае правилата на " Не се сърди човече".Всички фигури от избрания цвят трябва да влязат в централната колона. За да стартирате играта ще трябва да хвърлите 6-ца от зара .Играта е подходяща както за ..
39.00лв. 44.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Показани от 1 до 30 от 39 (2 страници)