Меню
Количка

STEM / СТЕМ продукти

STEM означава наука, технологии, инженерство и математика. Това са „умения от 21-ви век“ или инструменти, които учениците трябва да притежават, ако искат да успеят на работното място на „бъдещето“. Идеята е, че за да бъдат подготвени за работа и да се конкурират с ученици от различни части на света, учениците трябва да могат да решават проблеми, да намират и използват доказателства, да си сътрудничат по проекти и да мислят критично.

Образователна игра за деца - българската азбука с дървени магнитни букви Образователна игра за деца - българската азбука с дървени магнитни букви
Нов
Представяме на Вашето внимание Образователна игра за малки деца и бъдещи ученици - българската азбука с красиви дървени магнитни букви.Комплектът съдържа 50 дървени магнитни букви от българската азбука, създадени специално за нуждите на ранното езиковото обучение на родния ни език. С тяхна помо..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката
Нов
Представяме на Вашето внимание Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката.Искате ли да запознаете децата си с математиката по увлекателен начин?Искате ли да им помогнете да я харесат?Може би децата предпочитат да си играят, пред това да се учат да смятат, затова е създаден..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства
Нов
Представяме на Вашето внимание Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства.Децата ви харесват ли колите и животните?Искате ли да ги изненадате?Тази кутия с дъска и магнити ще даде възможност на децата да се забавляват, докато учат животните и транспортните средства. С нея учен..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Тази игра е за първите стъпки в аритметиката. Учи децата да броят и да разпознават цветовете.С двуцветните въртящи се плочки, изработени от 100% сертифицирано дърво, математическите дейности могат да се практикуват игриво и да се тренира разбирането на числата. Завъртането на плочките и смяната на ц..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Децата лесно ще се научат как да разпознават часовника с помощта на тази играчка. На гърба на часовника има черна дъска, на която трябва да се нарисуват стрелките. В комплекта са включени тебешир и гъба. Когато детето ви стане на 4-5 години, може би вече е готово да разбере нещо повече за минут..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Образователен дървен часовник
-15 %
Красив и качествен образователен дървен часовник, с помощта на който децата се учат на времето. Под формата на игра тип пъзел, чиито цифри трябва да се поставят на правилното място, по-лесно и бързо ще свикнат с истинския часовник. Може да местите голямата и малката стрелка докато изпитвате малчуган..
39.00лв. 46.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Голям атлас - карта на света за оцветяване Голям атлас - карта на света за оцветяване
Нов
Искате ли детето ви да опознае света по забавен и приятен начин? Предлагаме ви чудесна алтернатива под формата на атлас за оцветяване. Освен, че ще развие познанията си за всяка държава и континент, отделяйки я с различни цветове, детето ще подобри концентрацията си и умението за внимание към детайл..
55.00лв.
Без ДДС:55.00лв.
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор
Нов
Лабиринт пъзел Комбиниран сейф - трезор, изработен от 100% естествено дърво "зебрано" с изящни дизайнерски детайли.ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО: Преместете фигурите "0-1-2-3" от резервната база на позицията, обозначена с числа.Лабиринът пъзел е с много пасажи, в който трябва да преместите кръговете на правилна..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Математическа кула от дърво Математическа кула от дърво
Нов
Тази игра е полезна за математическото и логическо мислене при по-големите деца. Помага им да броят по-бързо.Завъртете кубчетата, така че да получите сумата от 555 от всяка страна на кулата. Средното време за решаване на задачата е 1ч.Щастието е направено от дърво! Изключителен дизайн, произведен в ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти Евклид - игра от дърво, страхотна главоблъсканица за математици и програмисти
Нов
Тази игра от дърво е създадена за възрастни и деца над 6 годишна възраст. Изработена е от висококачествена брезова дървесина,изрязана с лазер. Сега можете да забавлявате цялото семейство в хола на масичката за кафе или около кухненската маса. Завъртете 4-те диска, за да получите еднак..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш
Нов
Представяме на Вашето внимание Дървена таблица за умножение, Образователна игра, Научи се да умножаваш.Научете таблицата за умножение по един увлекателен начин.Дървената таблица за умножение е с дървена подложка с рамка, в която са подредени в малки клетки сто броя кубчета, сортирани по цв..
36.00лв.
Без ДДС:36.00лв.
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)