Меню
Количка

Малки Бъдещи гении 3-6 г.

Периодът от третата до шестата година е изключително важен за умственото и физическо развитие на децата. Докато децата растат в ранна детска възраст, техният свят ще започне да се отваря. Те ще станат по-независими и ще започнат да се фокусират повече върху възрастните и децата извън семейството. Те ще искат още повече да изследват и питат за нещата около тях и тяхното любопитство може да бъде развито чрез нашите специализирани играчки. 

Образователна игра за деца - българската азбука с дървени магнитни букви Образователна игра за деца - българската азбука с дървени магнитни букви
Нов
Представяме на Вашето внимание Образователна игра за малки деца и бъдещи ученици - българската азбука с красиви дървени магнитни букви.Комплектът съдържа 50 дървени магнитни букви от българската азбука, създадени специално за нуждите на ранното езиковото обучение на родния ни език. С тяхна помо..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Двустранна магнитна дъска с букви и числа за бъдещи ученици Двустранна магнитна дъска с букви и числа за бъдещи ученици
Нов
Представяме на Вашето внимание Двустранна магнитна дъска с букви и числа за бъдещи ученици.От едната страна дъската е бяла и магнитна, а от другата - черна.На бялата страна на дъска можете да пишете с изтриваем маркер, там можете да редите различни магнити, да учите буквите и цифрите.На черната..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
3D дървен пъзел "Футбол" 3D дървен пъзел "Футбол"
-11 %
Представяме ви висококачествен 3D дървен пъзел "Футбол" от масивно маймунско дърво, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните.Целта на пъзела е да вкарате гол, докато размествате дървените блокчета, така че футболната топка да дос..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за баланс Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за баланс
Нов
Представяме на Вашето внимание Красива цветна дженга от дърво със зарче, игра за балансДженга е класическа игра за баланс, която е много забавна и подходяща да прекарате времето си със семейството или с приятели. Това е една от онези игри, която грабва всеки веднага, независимо на колко години ..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката
Нов
Представяме на Вашето внимание Висококачествена магнитна книга за първите стъпки в математиката.Искате ли да запознаете децата си с математиката по увлекателен начин?Искате ли да им помогнете да я харесат?Може би децата предпочитат да си играят, пред това да се учат да смятат, затова е създаден..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Забавна дървена кула - Jenga - L размер Забавна дървена кула - Jenga - L размер
Нов
Тази семейна игра за деца и възрастни е създадена от естествено масивно маймунско дърво с висококачествени блокчета, които са здрави и дълготрайни. Това е една от класическите настолни игри, на които можете да се насладите със семейството и приятелите си.Играчите редят дървените блокчета и построява..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Не се сърди човече от дърво със забавни пионки животинчета Не се сърди човече от дърво със забавни пионки животинчета
Нов
Представяме на Вашето внимание Не се сърди човече от дърво със забавни пионки животинчетаТова е една от най-популярните и харесвани в целия свят настолни игри. Всеки играч избира по четири животинчета от един и същи цвят и ги поставя в малките кръгчета в полето със същия цвят. Победит..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Представяме Ви луксозна игра от висококачествено масивно маймунско дърво.Тази игра може да се играе самостоятелно или от 2-4 играчи. Играчът трябва да хвърли два зара и да премести съответните плочки, които са равни на общата сума на двете числа. Например, ако някой е хвърлил 3 и 6, общата сума е 9...
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Страхотна дървена игра, за която ви трябват търпение, спокойна ръка, концентрация, въображение и голяма порция хумор.  Този вариант  е нетрадиционен, тъй като кулата е кръгла, а не квадратна. Изработена е от дърво в пъстри цветове.Целта на играта е да построите кулата, след което играчите ..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървен лабиринт с топка и сменящи се панели Дървен лабиринт с топка и сменящи се панели
Нов
Търсите интересен начин да забавлявате децата и да развиете двигaтeлнитe и лoгичeскитe им спoсoбнoсти?Този дървен лабиринт изисква търпение и стабилни ръце! С помощта на контролерите отстрани, вие ще трябва да накланяте дървената дъска, за да насочите топката безопасно до целта. Бъдете внимателни: м..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Огромно Не се сърди човече за игра на земята на открито или в закрито помещение Огромно Не се сърди човече за игра на земята на открито или в закрито помещение
Нов
Представяме на Вашето внимание Огромна игра Не се сърди човече, за игра на земята на открито или в закрито помещение.Това е една от най-популярните и харесвани в целия свят настолни игри. Голяма, красива и шарена, играта е предназначена за под. Тя позволява с нея да се играе, както на откр..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Доминото в дървената кутия е изработено от масивно естествено дърво и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 96 плочки (6 слоя), и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В началото..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървена пирамида - пъзел Дървена пирамида - пъзел
-17 %
Представяме ви дървен пъзел от масивно естествено маймунско дърво под формата на пирамида, подходящ за деца и възрастни. Време е за сглобяване и трениране на ума. Пъзелът е съставен от 7 дървени части, различни по форма и основа.Целта е да играчът да постави парчетата по правилния начин, така че да ..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървена игра за четирима Дървена игра за четирима
-49 % Не е в наличност
Ех, колко е трудно да уцелиш дупките! Тази забавна игра с пръчици за до 4 играчи е за намиране на правилното място за фиксиране на летвите на основата чрез уцелване на съответните дупки с пръчиците. Печели този, който първи успее да фиксира всички летви на правилните места!Ще ви трябва сис..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел сърце Дървен пъзел сърце
-14 %
Представяме ви забавен дървен пъзел от естествено масивно маймунско дърво във формата на сърце, подходящ за деца и родители. Време е за сглобяване и трениране на ума.Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита" Дървен пъзел пирамида "Пчелна пита"
-46 %
Представяме ви дървен пъзел от естествено маймунско дърво тип "пчелна пирамида" от 11 части, включващи различни дървени парчета по дължина и цвят. Играчът трябва да постави всички части в пирамидата, да ги сглоби и да ги реши по правилния начин, така че да се получи идеалната пирамида.Този пъзел пом..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Дървен пъзел "Октопод" Дървен пъзел "Октопод"
-17 %
Целта е да измъкнете топчетата от пъзела Октопод. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и в..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Свържете точките, за да създадете галактика
-15 %
Създавайте страхотни предмети със здрави пластмасови връзки. Независимо дали са обикновени пирамиди, извити структури като тези, показани на снимката, или изградени като химически елементи - това е чудесна възможност за подхранване на фините двигателни умения и креативност! Свързващите топки и пръчк..
29.00лв. 34.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Вълнена картина "Овца" Вълнена картина "Овца"
-36 %
Не винаги трябва да е плетене или плетене на една кука, когато сте в занаятчийско настроение! С тази симпатична картина от филц се създава пухкава овца. Единичните мастилени вълнени нишки трябва да бъдат усукани и сплъстени и след това положени в съответната форма и фиксирани с лепило. Остроумна иде..
25.00лв. 39.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел "Освободи мишката" Дървен пъзел "Освободи мишката"
-46 %
Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Тази игра е за първите стъпки в аритметиката. Учи децата да броят и да разпознават цветовете.С двуцветните въртящи се плочки, изработени от 100% сертифицирано дърво, математическите дейности могат да се практикуват игриво и да се тренира разбирането на числата. Завъртането на плочките и смяната на ц..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Дървено триъгълно домино
-39 % Не е в наличност
Страхотен, иновативен и оригинален вариант на класическата семейна игра домино.Триъгълните плочки трябва да се подредят, така че цифрите да съвпадат. Цифрите са отпечатани с различни цветове, което помага за по-бързото подреждане. Развива логическото мислене, познаването на цифрите и концентрацията...
25.00лв. 41.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Балансната игра съдържа 48 части, изработени от дърво. Предлага на децата широка гама от фигури, които могат да създават чрез изграждане и балансиране. Развива въображението, търпението, структурното мислене и фината моторика. Изработен от необработено висококачествено дърво. Подходящ за деца над 3 ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Игра за памет с животни и символи Игра за памет с животни и символи
-27 %
Играта за запомняне и откриване на съвпадащи двойки картинки е една от най-популярните игри. Вдъхновява децата, но също и дядовците и бабите. В крайна сметка е забавно да намерите възможно най-много двойки съвпадащи картинки. Необходими са много концентрация и внимание. Защото сега е време да бъдем ..
35.00лв. 48.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Машина за гъмбол "Космос" Машина за гъмбол "Космос"
-51 %
Тази дървена машина за дъвки не трябва да липсва в детската стая. Машината може да се напълни с дъвки или друго през горния отвор. Те се търкалят из различните космически светове, докато се разточат и чакат да бъдат сдъвкани. Зад изхода всички дъвки се събират в малка купа. Забавна детска игра, коят..
19.00лв. 39.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Децата лесно ще се научат как да разпознават часовника с помощта на тази играчка. На гърба на часовника има черна дъска, на която трябва да се нарисуват стрелките. В комплекта са включени тебешир и гъба. Когато детето ви стане на 4-5 години, може би вече е готово да разбере нещо повече за минут..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Направете си автентична чанта! Можете да рисувате върху нея и да я оцветявате изцяло по ваш вкус, като развихрите въображението си. На памучната торба са отпечатани различни фигури, върху които може да творите. Изберете цвета на пеперудите, цветята и тревата. Използвайте текстилни восъчни пастели (п..
9.00лв.
Без ДДС:9.00лв.
Метален класически пумпал
Нов
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с пластмасова дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене. Подходящ за деца над 1 година.&nbs..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Създайте забавни кукли от филц, така че фините двигателни умения да бъдат тренирани ентусиазирано и игриво. Ръкавиците трябва да бъдат допълнени с изрязани елементи и бижута (пера, дървени мъниста, малка котва) и вече детето може да започне пътуването в измисления свят на приключенията! Инструкциите..
20.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Показани от 1 до 30 от 68 (3 страници)