Меню
Количка

Дървено триъгълно домино

Дървено триъгълно домино
-4 %
Дървено триъгълно домино
45.00лв.
47.00лв.
Без ДДС: 45.00лв.
  • Наличност: На склад

Характеристики

Характеристики
Възрастова група За деца над 6г.

Страхотен, иновативен и оригинален вариант на класическата семейна игра домино.

Триъгълните плочки трябва да се подредят, така че цифрите да съвпадат. Цифрите са отпечатани с различни цветове, което помага за по-бързото подреждане. Развива логическото мислене, познаването на цифрите и концентрацията. Подходяща е за 2-4 играчи. Доминото се състои от 76 триъгълни домино плочки. Във всеки от ъглите на триъгълниците има по една цифра от 0 до 5. Целта на играта е да вкарате възможно най-много от триъгълниците си в играта, като ги редите стратегически. Играчът, който първи успее да подреди всичките си плочки домино, печели. Особеното при триъгълното домино е, че трябва да подредите плочките си така, че да образувате по-голям триъгълник, който след това да запълните.

Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден (включително събота). Безплатна доставка при поръчка над 100 лева.

Какви могат да са ползите от тази игра:

  • Развива социалните умения, като създава връзка между семейството и социалните групи;
  • Намалява стреса и подобрява психичното здраве;
  • Стимулира мозъка. Играта изисква внимание и фокус. Това ще помогне на тези, които имат проблеми със загубата на памет;
  • Развива стратегическото мислене. Играчът трябва да бъде пресметлив и интелигентен, така че да бъде крачка пред своя противник;
  • Създава забавление.

Всички продукти на Toys For Health са внимателно подбрани и препоръчани от нашия екип от здравни експерти и клинични психолози. На база направената оценка, този продукт е изключително подходящ за развитието на умствените и когнитивни умения при децата. 

Цвят: смесен, Материал: Дърво, Подходящ за деца над 5 години

Размери: 3.4 x3.4 x3.4 см.Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър