Меню
Количка

Дървена игра за сортиране по цветове и форми

Дървена игра за сортиране по цветове и форми
-16 %
Дървена игра за сортиране по цветове и форми
46.00лв.
55.00лв.
Без ДДС: 46.00лв.
  • Наличност: На склад

Характеристики

Характеристики
Възрастова група За деца под 6г.

Красива и качествена дървена дъска, на която децата могат да упражняват своите двигателни умения и логическо мислене. Задачата е да поставите правилно цветните топки според шаблона, който може да закрепите  към горната част на дъската за игра. Изглежда лесно, но дали е така? Някои цветни топки трябва да се връщат на едно и също място отново и отново, преди да заемат правилното си място.

Тази игра насърчава не само разпознаването на цветовете, но и координацията между очите и ръцете. Играта може да се играе без шаблони според, като вие си създадете собствени правила. Например: децата могат да подредят топки от един и същи цвят в една колона, или можете да измислите други тактики за игра.

Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден (включително събота). Безплатна доставка при поръчка над 100 лева.

Всички продукти на Toys For Health са внимателно подбрани и препоръчани от нашия екип от здравни експерти и клинични психолози. На база направената оценка, този продукт е изключително подходящ за развитието на умствените и когнитивни умения при децата. 

Размери на шаблоните: 27.5/9.4/22.5 см.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър