Меню
Количка

Игри за превенция на депресия, стрес и тревожност

Милиони хора по света се борят с депресията ежедневно. Депресията е доста често срещано медицинско заболяване, което има негативно въздействие върху начина, по който се чувстваме, мислим и действаме. Промяната в поведението, физическата активност, начинът  на живот и на мислене са естественото лечение на депресия. Как да се справим с тревожността? С помощта на игрите можете да се разсеете от депресията и да подобрите настроението си. Погрижете се да избегнете депресията, стреса и паник атаките с помощта на нашите игри и пъзели. 

Представяме ви един висококачествен и прецизно изработен пъзел от естествено масивно дърво - чудесна игра / подарък за възрастни!Идеята на пъзела е следната: поставяте бутилка вино в пъзела и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от него,..
47.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Настолен дървен билярд Настолен дървен билярд
Нов
Харесвате ли играта билярд, но нямате достатъчно място у дома? Великата класика на билярдната игра най-накрая в компактна настолна версия.Удобен за пренасяне, благодарение на малкия си размер.Този тип игри стимулират сръчността, концентрацията, стратегическото мислене и чувството за баланс. Дос..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
3 класически игри в 1: Шах, табла и дама с магнити 3 класически игри в 1: Шах, табла и дама с магнити
Нов
Представяме на Вашето внимание 3 класически игри в един комплект: Шах, табла и дама с магнити.В тази удобна кутия ще попаднете на три класически интересни игри, а именно – шах, дама и табла. Елементите, предназначени за отделните игри, се съхраняват в отделни чекмеджета или отделения. Това..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Компактно дървено триъгълно домино Компактно дървено триъгълно домино
-11 %
Представяме Ви луксозен дървен пъзел от масивно маймунско дърво: Бермудски триъгълник.Всички малки триъгълни плочки трябва да се поставят в голямата триъгълна основа, така че всяка страна на всяка плочка да граничи със страна на друга плочка (или на основата) със същия цвят. Като за началото из..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Този луксозен комплект е съставен от 6 пъзела от висококачествено масивно дърво, поставени в красива кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висок..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Доминото в дървената кутия е изработено от масивно естествено дърво и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 96 плочки (6 слоя), и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В началото..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Дървен пъзел сърце Дървен пъзел сърце
-14 %
Представяме ви забавен дървен пъзел от естествено масивно маймунско дърво във формата на сърце, подходящ за деца и родители. Време е за сглобяване и трениране на ума.Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини, като в същото време развиват пространственото си мислене. Можете и да извадите частите от дъската, да развихрите фантазията си и да създадете свои собствени фигури с различни триизмерни ефекти. Този пъзел гара..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървен пъзел "Октопод" Дървен пъзел "Октопод"
-17 %
Целта е да измъкнете топчетата от пъзела Октопод. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и в..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Вълнена картина "Овца" Вълнена картина "Овца"
-36 %
Не винаги трябва да е плетене или плетене на една кука, когато сте в занаятчийско настроение! С тази симпатична картина от филц се създава пухкава овца. Единичните мастилени вълнени нишки трябва да бъдат усукани и сплъстени и след това положени в съответната форма и фиксирани с лепило. Остроумна иде..
25.00лв. 39.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел "Освободи мишката" Дървен пъзел "Освободи мишката"
-46 %
Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и всяко парче..
19.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Метален класически пумпал
Нов
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с пластмасова дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене. Подходящ за деца над 1 година.&nbs..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Създайте забавни кукли от филц, така че фините двигателни умения да бъдат тренирани ентусиазирано и игриво. Ръкавиците трябва да бъдат допълнени с изрязани елементи и бижута (пера, дървени мъниста, малка котва) и вече детето може да започне пътуването в измисления свят на приключенията! Инструкциите..
20.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Строител на сгради с помощта на връзки Строител на сгради с помощта на връзки
-24 %
Тази игра подобрява двигателната активност. Сгради с отвори, създадени от малки архитекти. Цветните връзки могат да се промушват през тази перфорирана дъска и да създават различни по форма къщи и сгради. Независимо дали произволно или с помощта на различни шаблони, играта ще тренира креативността и ..
37.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:37.00лв.
Двустранен картонен пъзел от 208 части , планета Земя Двустранен картонен пъзел от 208 части , планета Земя
-17 %
Двустранен картонен пъзел в куфар с 208 части с невероятно изображение на тема планетата Земя, включително океани, континенти и нейните обитатели.Благодарение на красиво изработената кутия под формата на куфар с дръжка, парченцата пъзел се съхраняват лесно са удобни за пренасяне.Подходящ за деца н..
39.00лв. 47.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
С този дървен музикален инструмент ще накарате децата си да създадат своя песен с помощта на четири тръбната флейта. Ще се научат да идентифицират духовите инструменти и да се вслушат в звуците, които издават. Всяка свирка издава различни звуци. Насърчава активната здравословна игра на открито ..
20.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Иновативен 2D пъзел куче Иновативен 2D пъзел куче
Нов -8 %
Страхотен пъзел с 2D изображение. Този пъзел от 120 части гарантира радост, спокойствие и забавление, както за децата, така и за възрастните!Сега е известно, че мандалите имат няколко предимства. Признава го и Юнг, който пръв дори ги запознава с психологията.Тези конкретни дизайни могат да ни помогн..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Математическа кула от дърво Математическа кула от дърво
Нов
Тази игра е полезна за математическото и логическо мислене при по-големите деца. Помага им да броят по-бързо.Завъртете кубчетата, така че да получите сумата от 555 от всяка страна на кулата. Средното време за решаване на задачата е 1ч.Щастието е направено от дърво! Изключителен дизайн, произведен в ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Пъзел "Освободи кена с бира", за любителите на бирата Пъзел "Освободи кена с бира", за любителите на бирата
Нов -13 %
Представяме ви един висококачествен и ръчно изработен пъзел от естествено тиково дърво - чудесна игра / подарък за възрастни!Предизвикателството е да освободите кутията от затвора, затворена с много умен катинар.Подходящ е за кутии 0,33 ml от бира и други напитки и перфектен подарък за любителите на..
47.00лв. 54.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Отключи бутилката с вино, пъзел за любители на виното Отключи бутилката с вино, пъзел за любители на виното
Нов
Представяме ви пъзел, поставка за вино - чудесна игра / подарък за възрастни! ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИЕТЕ!Идеята на пъзела е следната: слагате бутилка вино в поставката и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от него, докато не бъде раз..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Дървен шах в удобна за пренасяне дървена кутия Дървен шах в удобна за пренасяне дървена кутия
Нов
Обичате да играете шах, но нямате достатъчно място у дома? Предлагаме ви тази класическа настолна игра в компактна настолна версия. Класическа дъска за шах от тиково дърво, включваща борд против разклащане. Фигурите и дъската са устоичиви. Дъската има дупки, а фигурите имат щифт, който пасва на..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Капан за вино - дървен пъзел с тирбушон Капан за вино - дървен пъзел с тирбушон
Нов
Представяме ви един висококачествен и прецизно изработен дървен пъзел  - чудесна игра / подарък за възрастни-любители на виното!Идеята на пъзела е следната: поставяте бутилка вино в пъзела и го сглобявате по дадените инструкции. Виното остава "заключено" в пъзела и не може да бъде извадено от н..
54.00лв.
Без ДДС:54.00лв.
Математическо дървено домино Математическо дървено домино
Нов
Представяме ви математическо дървено домино. Кажете сбогом на доминото и приветствайте числата!Като заменят точките с числа, играчите трябва да използват основни математически уравнения, за да получат най-висок резултат.Смесвайки математически уравнения и игра на домино, играчите поставят номер..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Класическо дървено домино Класическо дървено домино
Нов
Доминото в дървената кутия е изработено от тиково дърво, екологично боядисано и е чудесен луксозен подарък за рожден ден за деца и възрастни - забавно предизвикателство за вашия ум.Играта съдържа 28 плочки, и включва точки от 0-12 на всяка страна на всяка плочка. Подходяща е за 2-4 играчи. В на..
47.00лв.
Без ДДС:47.00лв.
Сет от 6 висококачествени дървени пъзела Сет от 6 висококачествени дървени пъзела
Нов Не е в наличност
Този луксозен сет е съставен от 6 пъзела от висококачествено тиково дърво, поставени в елегантна кутия.Всеки пъзел е съставен от отделни части, които трябва да бъдат разглобени и след това сглобени по точно определен ред, за да се възстанови първоначалния му вид. Пъзелите са със средна към висока сл..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с дървена дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене. Подходящ за деца от 1 година.Класическ..
46.00лв.
Без ДДС:46.00лв.
Занаятчийски комплект "Стенен часовник"
Не е в наличност
Тази игра е остроумна декорация за стена! Часовникът трябва да бъде изработен под формата на игра. Оцветете шаблоните, украсете ги и накрая ги залепете върху удвоения дървен кръст. След това нишките се добавят като въжени стълби за завършване на необикновения дизайн.Предизвикателен занаятчийски комп..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Показани от 1 до 27 от 27 (1 страници)