Меню
Количка

Игри за превенция на деменция

Редица медицински проучвания доказват, че поддържането на мозъка активен, чрез решаването на пъзели и други дейности може да намали размера на увреждане на мозъчните клетки, което се случва при хора болни от деменция. Затова от огромно значение още на средна възраст е да се помисли за начините на превенция, тъй като абсолютно всеки е застрашен, ако не се грижи за здравето на мозъка си. Предлагаме ви да разгледате част от помощните ни средства за борба с деменция и Алцхаймер. 

Компактно дървено триъгълно домино Компактно дървено триъгълно домино
-11 %
Представяме Ви луксозен дървен пъзел от масивно маймунско дърво: Бермудски триъгълник.Всички малки триъгълни плочки трябва да се поставят в голямата триъгълна основа, така че всяка страна на всяка плочка да граничи със страна на друга плочка (или на основата) със същия цвят. Като за началото из..
31.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:31.00лв.
Чанта за възрастни хора, страдащи от деменция или Алцхаймер Чанта за възрастни хора, страдащи от деменция или Алцхаймер
-30 %
Всички продукти на ToysForHealth са внимателно подбрани и препоръчани от нашия екип от здравни експерти и клинични психолози. На база направената оценка този продукт е специално изработен от нас и е подходящ за превенция на деменция, Алцхаймер или тревожност при възрастни хора или за грижа за тези о..
59.00лв. 84.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Престилка за подобряване на състоянието за хора с деменция Престилка за подобряване на състоянието за хора с деменция
-19 %
Всички продукти на ToysForHealth са внимателно подбрани и препоръчани от нашия екип от здравни експерти и клинични психолози. На база направената оценка този продукт е подходящ за превенция на деменция, Алцхаймер или тревожност при възрастни хора или за грижа за тези от тях, които вече са засегнати ..
39.00лв. 48.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървен пъзел сърце Дървен пъзел сърце
-14 %
Представяме ви забавен дървен пъзел от естествено масивно маймунско дърво във формата на сърце, подходящ за деца и родители. Време е за сглобяване и трениране на ума.Целта е да измъкнете топчето от пъзела. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде..
25.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Дървен пъзел "Октопод" Дървен пъзел "Октопод"
-17 %
Целта е да измъкнете топчетата от пъзела Октопод. Този пъзел с връзки е удобен за всяка ръка, така че можете да го вземете със себе си навсякъде и може да се избавите от скуката. Така че, вземете го и го решете!Пъзелът е изработен от 100% естествено дърво. Използвано е издръжливо маймунско дърво и в..
29.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
И до ден днешен тази малка музикална кутия е все така популярна не само сред децата, но и сред родителите като спомен от  детството им. Когато завъртите дръжката на латерната с овчаря ще засвири "Oh, you dear Augustin",на  латерната с цирка -„Лондонски мост“, а кутията с морски животни ще ..
34.00лв.
Без ДДС:34.00лв.
Сглобяем дървен пъзел - слон Сглобяем дървен пъзел - слон
-59 %
Представяме ви сглобяем дървен пъзел под формата на слонче, подходящ за деца. Време за сглобяване и трениране на ума.Целта е да разглобите отделните части на слончето, след което да го сглобите. Докато играят децата ще тренират въображението и мозъка си, като същевременно ще се забавляват.Пъзелът е ..
12.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:12.00лв.
Строител на сгради с помощта на връзки Строител на сгради с помощта на връзки
-24 %
Тази игра подобрява двигателната активност. Сгради с отвори, създадени от малки архитекти. Цветните връзки могат да се промушват през тази перфорирана дъска и да създават различни по форма къщи и сгради. Независимо дали произволно или с помощта на различни шаблони, играта ще тренира креативността и ..
37.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:37.00лв.
Шест различни дървени логически игри и пъзели Шест различни дървени логически игри и пъзели
-46 %
Тези малки логически игри предлагат огромно забавление и са интелектуално предизвикателство за всички възрасти. Комплектът съдържа 6 различни логически модела.Логическите игри и пъзели:Подобряват концентрациятаПовишават емоционалната интелигентностПодобряват логическите ви способностиПовишават спосо..
25.00лв. 46.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Представяме ви висококачествен 3D дървен судоку куб, подходящ за деца и възрастни. Това е игра, която развива интелигентността и тренира ума на децата и възрастните. Ето, че класическата игра судоку може да съществува и в повече комбинации!3D пъзелите помагат за подобряване на координацията на ..
45.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Математическа кула от дърво Математическа кула от дърво
Нов
Тази игра е полезна за математическото и логическо мислене при по-големите деца. Помага им да броят по-бързо.Завъртете кубчетата, така че да получите сумата от 555 от всяка страна на кулата. Средното време за решаване на задачата е 1ч.Щастието е направено от дърво! Изключителен дизайн, произведен в ..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Получи колона от един цвят топчета Получи колона от един цвят топчета
Нов
Дървен триизмерен логически пъзел с топчета в четири цвята (от тиково дърво). Завъртете 4-те дървени нива, за да получите само един цвят топчета във всяка колона.Тази игра е известна като древна азиатска главоблъсканица, дядото на кубчето на Рубик.Средното време за решаване на пъзела е 20 мин.Д..
45.00лв.
Без ДДС:45.00лв.
Състезателна игра - Подреди героите на Маша и Мечока
Нов
Едва ли има поколение, което да не е чувало за Маша и Мечока. Предлагаме ви комплект от 25 кубчета със снимки на героите. Целта е да подредите 5-те кубчета с еднакви картинки хоризонтално, вертикално или по диагонал. Героите за изобразени на 15 карти, а техните образи се повтарят на 25-те кубче..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Дървено детско влакче в удобна за съхранение кутия Дървено детско влакче в удобна за съхранение кутия
Нов
Малките деца обожават да сглобяват детски влакчета. Когато сглобят всичките 41 части, ще видят прекрасният път с ЖП релси, по който се движи влакчето. Какво съдържа комплектът:41 части, от които 4 вагона с магнитни съединители, навиваща се ЖП линия, фермер, дървета, кравички и мостове.Всяка пол..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Специално издание Монополи – опознай България Специално издание Монополи – опознай България
Нов
Правилата на традиционната игра Монополи са добре познати на всички – трябва да построиш хотели и къщи, за да развиеш имотите си, опитай късмета си с картите БАНКА или ШАНС. Хвърли зара и открий чудесата на България, докато се бориш за победа. Какъв по-приятен начин да опознаеш родината си. Веч..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Магическо яйце – Динозавър Магическо яйце – Динозавър
Нов
С това магическо яйце на известна френска марка ще можете да си излюпите малък динозавър! Необходимо е да потопите яйцето във вода и наблюдавайте какво ще се случи! Трицератопс, тиранозавър, брахиозавър, спинозавър, стегозавър или анкилозавър. Кой от шестте възможни вида динозавър ще се появи от яйц..
19.00лв.
Без ДДС:19.00лв.
Конструктор - строителен  комплект ( Fisher Price) Конструктор - строителен  комплект ( Fisher Price)
Нов
Този чудесен конструктор е съставен от 60 строителни блокчета, които са удобни за хващане от малките детски ръчички. Веднага ще прикове вниманието на вашето детенце, които с радост ще направят голяма писта. Подходяща възраст: над 1 годинаБрой части: 60Тегло 1.7 kgРазмер на опаковката 36 x ..
64.00лв.
Без ДДС:64.00лв.
На вниманието на всички креативни деца! Тази удобна за децата дървена рамка за тъкане е особено подходяща за първите артистични стъпки на детето в предучилищна и гимназиална възраст, та дори и за възрастни. Този комплект за тъкане съдържа основен конец и четири малки тъкачни совалки с различно оцвет..
49.00лв.
Без ДДС:49.00лв.
Тактилна игра с възглавнички
Не е в наличност
Тактилният контакт или с други думи докосването играе важна роля в комуникацията, особено за хора, които имат проблеми. Тактилните усещания са най-ефективният източник на информация, така че комуникацията без този контакт за децата и за някои група хора (незрящи, дементноболни..) е невъзможна. ..
48.00лв.
Без ДДС:48.00лв.
Табло за двигателни умения
Не е в наличност
Цветната дъска насърчава двигателните умения. Топчето се движи по улеите на играта и изисква концентрация и сръчност, за да се направлява. Способността за концентрация се подобрява по игрив начин и двигателните умения също се развиват бързо.Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в работен ден, се д..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Показани от 1 до 20 от 20 (1 страници)