Меню
Количка

Бебешко развитие 0-3г.

Първите 3 години са много важни за развитието на бебето, то развива своите когнитивни способности, фината моторика, учи се да говори, пълзи и ходи. Като първи учител на вашето дете, вие можете да помогнете на неговото обучение и развитие на ума, използвайки нашите висококачествени и безопасни продукти.

Табло за двигателна активност Табло за двигателна активност
Нов
Красиво цветно табло за двигателна активност.Кой ще сортира всички цветове на правилното място? Представяме ви дъска за двигателна активност, изработена от стабилно дърво, целта е да преведете цветно лакираните топки през сложния лабиринт. Това тренира разбирането на децата за цветовете, както и раз..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства
Нов
Представяме на Вашето внимание Висококачествена магнитна книга с животни и превозни средства.Децата ви харесват ли колите и животните?Искате ли да ги изненадате?Тази кутия с дъска и магнити ще даде възможност на децата да се забавляват, докато учат животните и транспортните средства. С нея учен..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Жълта дървена игра на сиренце и мишка Жълта дървена игра на сиренце и мишка
-29 %
Кой ще изяде сиренцето? Малката мишка, разбира се! Тази красива игра с резба, изработена от лакирано дърво тренира двигателните умения и търпението в децата. С малко сръчност, тази малка мишка може игриво и лесно да се прокара през парчето сирене, тренирайки фините двигателни умения на пръстите..
25.00лв. 35.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кой ще изяде сиренцето? Малката мишка, разбира се! Тази красива игра с резба, изработена от прозрачно лакирано, FSC® 100% сертифицирано буково дърво тренира двигателните умения и търпението в децата. С малко сръчност, тази малка мишка може игриво и лесно да се прокара през парчето сирене, трени..
32.00лв.
Без ДДС:32.00лв.
Дървен геометричен пъзел на 5 нива
-31 %
Представяме ви този красив ДЪРВЕН многослоен пъзел с шест геометрични фигури, всяка в различен цвят. Целта е да се наредят в правилната последователност. С помощта на този здрав многослоен пъзел децата ще се научат да броят, да разпознават цветовете, да подреждат по големина формите. Изработен е от ..
20.00лв. 29.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Дървена дъска с цветни зъбни колела Дървена дъска с цветни зъбни колела
-24 %
Дървените зъбни колела са вид логическа игра. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от друго. Едно от колелата има удобна дръжка, която улеснява привеждането му в движение. Броят на възможните комбинации от подреждането на колелата е неогран..
35.00лв. 46.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Дървена игра за сортиране по цветове и форми
-27 %
Красива и качествена дървена дъска, на която децата могат да упражняват своите двигателни умения и логическо мислене. Задачата е да поставите правилно цветните топки според шаблона, който може да закрепите  към горната част на дъската за игра. Изглежда лесно, но дали е така? Някои цветни топки ..
36.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:36.00лв.
Дървена играчка за сръчност Дървена играчка за сръчност
-49 %
Необходимо е да сложите всички цилиндри върху лоса без да го обърнете. Зарчето ще определи вида на елемента, който трябва да сложите, като запазите баланса на всички фигури. Балансиращите игри тренират фината моторика, търпението и концентрацията. Дървото не е обработена с бои и лакове, а е третиран..
25.00лв. 49.00лв.
Без ДДС:25.00лв.
Кутия за сортиране на формички с 5 дървени блокчета и подвижен капак Кутия за сортиране на формички с 5 дървени блокчета и подвижен капак
-22 %
Кутията е чудесен ранен помощник в разпознаването на формите от малките деца. Този тип играчки развиват фината моторика и логическото мислене на децата. Капакът на кутията е подвижен, така пуснатите вътре кубчета лесно могат да бъдат извадени и играта да започне отново! Кутията е подходяща за деца и..
43.00лв. 55.00лв.
Без ДДС:43.00лв.
И до ден днешен тази малка музикална кутия е все така популярна не само сред децата, но и сред родителите като спомен от  детството им. Когато завъртите дръжката на латерната с овчаря ще засвири "Oh, you dear Augustin",на  латерната с цирка -„Лондонски мост“, а кутията с морски животни ще ..
34.00лв.
Без ДДС:34.00лв.
Тази образователна игра, изработена от 100% сертифицирана дървесина е наистина нещо специално! С нея малките математици могат да научат геометричните фигури по закачлив начин. Големият цилиндър се разделя на по-малки и по-малки парчета, които след това трябва да бъдат сортирани в правилната форма и ..
34.00лв.
Без ДДС:34.00лв.
Метален класически пумпал
Нов
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с пластмасова дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене. Подходящ за деца над 1 година.&nbs..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
С тази игра децата могат да създават различни красиви фигури чрез нанизване на различните елементи. Занаятите са страхотно забавление за децата. Децата обичат да режат и лепят, да рисуват и сгъват и да правят света нов и цветен според тяхното въображение. Те могат да бъдат креативни през цялата..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с дървена дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене.Класически метален пумпал, с ярки и пъстри к..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Мм, вкусно! Малкият червей си хрупа щастливо една ябълка. Той пълзи през различните дупки и през цялото време дърпа жълтата връзка. Целта е да извадите червейчето от ябълката.Страхотна игра на умения и търпение, която тренира фините двигателни умения на малките деца. Няма да има скука с тази игра!До..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Извади червейчето от дървената ябълка Извади червейчето от дървената ябълка
-15 %
Мм, вкусно! Малкият червей си хрупа щастливо една ябълка. Той пълзи през различните дупки и през цялото време дърпа жълтата връзка. Целта е да извадите червейчето от ябълката.Страхотна игра на умения и търпение, която тренира фините двигателни умения на малките деца. Няма да има скука с тази игра!До..
29.00лв. 34.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Залъгалките са ежедневните спътници на много бебета - удобният за деца дизайн и висококачествените материали са сред двете изисквания, които са важни за родителите при избора на верижка за залъгалки.Нашата верижка за залъгалки е изработена от масивно дърво и модерни пастелни цветове. Устойчива е на ..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Това сладко пате, изработено от цветно лакирано дърво, размахва краката си при бутане! Играчката за бутане помага на децата да се научат да ходят и ги придружава при първите им стъпки.Забавна дървена играчка за най-малките и верен спътник при всяка разходка!Доставка: поръчки, направени до 14.00ч. в ..
43.00лв.
Без ДДС:43.00лв.
Специален вид куб за игра: с ксилофон, игра с различни геометрични форми, учебен часовник и лабиринт с мъниста. Този многофункционален куб за двигателна активност е идеалната играчка за игра и учене!Децата могат да учат и практикуват уменията си от петте страни на куба. Също така е страхотен за ранн..
59.00лв.
Без ДДС:59.00лв.
Приятно занимание за детските очи - гъвкавата, покрита с плат пластмасова/метална скоба може да се прикрепя към детската количка или леглото. Когато се движат, цветните животни започват да "летят" и звънят от вътре! Различните материи възбуждат усещането за допир на малчуганите и предизвикват ентуси..
39.00лв.
Без ДДС:39.00лв.
Тази интерактивна дървена книжка е изработена с любов и сертифицирано дърво. Децата стават част от полицейско преследване и научават за полицията и нейните отговорности и функции. С приложената полицейска кола децата определено хващат злодея.Дървените фигурки вдъхновяват фантазии и дават възможност ..
29.00лв.
Без ДДС:29.00лв.
Кокетна дървена детска кухня Кокетна дървена детска кухня
-10 %
Декорирана в пастелни тонове, тази симпатична детска кухня предлага на амбициозните готвачи идеално място за готвене. Тъй като кухнята е много компактна, може лесно да се транспортира и в колата при баба и дядо. Кухнята се състои от единадесет аксесоара. Ако търсите детски играчки за момичета - тази..
89.00лв. 99.00лв.
Без ДДС:89.00лв.
Накарайте малките приятели да чуят дъжда! Звукът на лек дъжд може да се имитира с този дъждоприемник. Тъй като може да се използва по много начини като дрънкалка, шумна играчка или успокояваща игра за сетивата, децата няма да са единствените, които се увличат от звуците му. Прозрачната тръба на дъжд..
35.00лв.
Без ДДС:35.00лв.
Бебешко килимче с весели музикални мелодии Бебешко килимче с весели музикални мелодии
Нов
Представяме ви музикално килимче за най-малките приятели, което е създадено, за да развива много образователни и когнитивни умения на детето. Килимчето съдържа 14 мелодии, 7 звуци на животни и мелодии от различни музикални инструменти. Разбира се има старт/стоп бутон и възможност за регулиране силат..
55.00лв.
Без ДДС:55.00лв.
С този дървен музикален инструмент ще накарате децата си да създадат своя песен с помощта на четири тръбната флейта. Ще се научат да идентифицират духовите инструменти и да се вслушат в звуците, които издават. Всяка свирка издава различни звуци. Насърчава активната здравословна игра на открито ..
20.00лв.
Без ДДС:20.00лв.
Интерактивен таблет на български език за най-малките Интерактивен таблет на български език за най-малките
Нов
Представяме ви образователен таблет за деца над 1 година, с помощта на който детето ще се научи да разпознава цветовете, формите и звуците, които издават животните. Репликите, които ще чуе детенцето са на български език. Има много забавни мелодии и режим на играта“ Намери ме“! Картите и формите..
44.00лв.
Без ДДС:44.00лв.
Детско железопътно влакче с ксилофон Детско железопътно влакче с ксилофон
Нов
Представяме ви детско дървено железопътно влакче с ксилофон. Комплектът включва музикална писта с ксилофон, дрънкалка, дъгова пътека, пъстър двигател, арка и огледало. ЖП композицията ще донесе много забавления на вашето дете. Когато влакчето премине през цветният ксилофон детето ще чуе звуци. ..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Музикално детско железопътно влакче Музикално детско железопътно влакче
Не е в наличност
Представяме ви дървена железопътна композиция на тема джунгла с ксилофон. Комплектът включва влак на тема джунгла с вагони за тигър, лъв и слон.ЖП композицията ще донесе много забавления на вашето дете. Когато влакчето премине през цветният ксилофон детето ще чуе звуци, а когато достигне до маймунки..
80.00лв.
Без ДДС:80.00лв.
Пумпалът е класическа играчка и чудесен инструмент за трениране на фината моторика, която децата трябва да упражняват, за да се научат да държат правилно химикал. Изработен е от метал с дървена дръжка и изкуствена стойка за по-добра стабилност при въртене. Подходящ за деца от 1 година.Класическ..
46.00лв.
Без ДДС:46.00лв.
Дървено детско влакче в удобна за съхранение кутия Дървено детско влакче в удобна за съхранение кутия
Нов
Малките деца обожават да сглобяват детски влакчета. Когато сглобят всичките 41 части, ще видят прекрасният път с ЖП релси, по който се движи влакчето. Какво съдържа комплектът:41 части, от които 4 вагона с магнитни съединители, навиваща се ЖП линия, фермер, дървета, кравички и мостове.Всяка пол..
69.00лв.
Без ДДС:69.00лв.
Показани от 1 до 30 от 34 (2 страници)